Update

In de herfst van 2018 kwam ik er in een proces achter dat ik, door anderen te helpen, eigenlijk nog steeds bezig was mijn eigen verdriet uit mijn jeugd te verlichten. Toen ik dit besefte viel de drive om mensen te helpen en dingen te organiseren helemaal weg. Vandaar dat het hier een tijdje heel stil is geweest.

Online programma’s

Vanaf december volg ik veel online programma’s die worden aangeboden door Oneness India. Deze programma’s hebben een enorm effect op mij, ik kom langzaam in een steeds diepere staat van vrede en stilte.

Ik wil jullie op deze plaats ook graag uitnodigen voor deze programma’s. Ik zal voorlopig zelf geen dingen organiseren, omdat de dingen die ik neerzet minder krachtig zijn dan de prachtige programma’s die momenteel gegeven worden vanuit India. Zoals bijvoorbeeld komend weekend:

Ekam Peace Festival
17, 18 en 19 september om 14.30 uur

Komend weekend is een speciale mogelijkheid om met meer dan 20 miljoen mensen over de hele wereld te mediteren en bidden voor vrede.
Het wordt georganiseerd door Krishna en Preetha, de zoon en schoondochter van mijn guru Bhagavan. Hoe meer mensen er mee doen, hoe groter de impact. Vandaar dat ik jullie bij deze wil uitnodigen voor deze speciale gebeurtenis.

Live vanuit India, je kunt meedoen vanuit je eigen huis.

17 t/m 19 september, 2021
14.30u- 15.30 uur

Links om mee te doen:

English
https://youtube.com/playlist?list=PLOVU2e0ZosYCmymFAWnWTvRcAbVnAoolp

Dutch
https://youtube.com/playlist?list=PLOyWxJXiWIVqakvCNOl5X9dqxgjPWiHDJ

Als je wilt kun je meer lezen op de website van Ekam >