De afgelopen weken hebben we de volgende aspecten van de mind bekeken. Als je er een gemist hebt, kun je hier de teksten en oefeningen nog eens teruglezen:

  1. De te alerte mind >
  2. Innerlijke schoonmaak, om weer uit je mind te komen >
  3. Je ouders, en hoe oude bagage je mind kan triggeren >
  4. Wat is je mind eigenlijk, en hoe weet je dat hij het heeft overgenomen? >
  5. Je mind ziet dingen als bezit >
  6. De wensen van je mind, en hoe je deze kunt vervullen >
  7. Hoe je kunt lachen om je mind >

Ik hoop dat deze cursus je een nieuwe kijk op jezelf en je mind gegeven heeft. Heel graag hoor ik hoe de cursus voor je geweest is. Het zijn 7 korte vagen, het duurt ongeveer 5 minuten. Je vindt de vragen hier >

Hoe nu verder
Je mind in je leven herkennen en hierin ontspannen is een kunst, die je waarschijnlijk niet in een keer onder de knie hebt. Het vraagt ook mij elke dag oefening en ik zie nog regelmatig nieuwe gebieden waar mijn mind me weer tuk heeft. Gelukkig wordt het wel steeds makkelijker, hoe meer je oefent.

Begeleiding en plannen
Om je verder te begeleiden heb ik met So Many Gurus een aantal plannen. De komende tijd ga ik beginnen met het geven van persoonlijke sessies. Ook ga ik een aantal workshops inplannen. Om hiervoor wat meer tijd te maken, zal ik niet meer wekelijks, maar tweewekelijks een inspiratiemail sturen.

De aanbieding: korting persoonlijke sessies
De persoonlijke sessies duren een uur en kosten 75, maar speciaal voor de deelnemers van de mind cursus bied ik een eerste persoonlijke sessie aan voor 55. Ook geef ik een ’24-uur-niet-goed-geld-terug’ garantie. Tijdens een sessie breng je een vraag in waar je mee worstelt. We gaan samen ontdekken wat er achter je vraag ligt. De sessies worden gegeven in Hilversum of per skype of zoom.

Laat me weten als je geïnteresseerd bent in een persoonlijke sessie dan maken we een afspraak.

Heel veel dank voor het meedoen aan de cursus, je feedback en ik hoop tot een mooi vervolg!

Laura