Voorouder Proces

Door je voorouders te kennen en te begrijpen, kun je je leven veranderen. Veel van de problemen waar we tegenaanlopen hebben te maken met onze voorouders, met hun conditioneringen en problemen, die (meestal onbewust) in ons zijn opgeslagen. Deze problemen zijn te verhelpen door te zien waar onze voorouders mee worstelden, en wat dat voor gevolg heeft op ons eigen leven.

We beginnen met een probleem, of situatie, waar je op dit moment last van hebt.

We helpen vervolgens de oude ideeën en angsten op te lossen, waardoor ook je eigen patronen veranderen. Het klinkt wellicht als hokus pocus, en dat is het ook een beetje. Je hoeft er niet in te geloven, om het voor je te laten werken, je hoeft alleen maar bereid te zijn het proces te ondergaan.

“Het was indrukwekkend en helend. Ik dacht dat ik iets met mijn oma kon opruimen, niet dus. Bij mij was daar ineens een opa die ik niet kende”
lees meer ervaringen >

Je helpt niet alleen jezelf, maar ook je hele familie. Een patroon kan soms al generaties lang een familie bepalen, door dingen op te lossen help je iedereen in de familie.

Het proces is speciaal geschikt als:

  • Je een patroon, blokkade of angst in je leven hebt, waar je vaker tegenaan loopt, en waarvan je niet begrijpt waarom het steeds terug komt.
  • Je weet dat er iets traumatisch gebeurd is in je familie waarvan je vermoedt dat het ook van invloed is op jouw leven.