Piekstaat Overdracht

Afgelopen mei ben ik vanuit India geïnitieerd om de zogenaamde piekstaat te mogen overdragen. De piekstaat is een bijzondere staat van vrede en stilte, een staat van tijdelijk verhoogd bewustzijn. Het bijzondere is: de overdracht van de piekstaat duurt maar drie minuten! Sommige mensen voelen meteen dat ze in een andere staat komen, andere voelen het pas later, of de volgende dag. Over het algemeen gaat het sterker werken als je het vaker krijgt. Om de piekstaat te geven bel ik je op en we blijven 3 minuten samen aan de telefoon.

Het kost geen geld om mee te doen met de piekstaat, ik doe dit vanuit grote dankbaarheid voor hetgeen ik zelf gekregen heb, en nog steeds krijg.

Laat me weten als je de piekstaat wilt proberen, dan zal ik je nog meer informatie sturen en je uitnodigen.

Sinds ik piekstaat geef is mijn eigen staat veranderd.

Ik ben momenteel in een heel fijne staat. Het grootste gedeelte van de tijd ben ik in diepe vrede en stilte. Soms is de stilte zo diep, dat ik merk dat ik nog maar heel weinig adem haal. Ik ervaar een diepe vrede, helemaal los van de situatie waar ik me in bevind, met wie ik ben, of wat ik aan het doen ben. Ik ben in diepe verbazing en dankbaarheid dat ik de hulp heb gekregen om in deze staat te komen.

“Sinds ik regelmatig piekstaat ontvang voel ik me veel rustiger en vrediger. Het is net of het allemaal helderder is in mijn hoofd, of er minder gedachtes zijn.”